Die onderrigleidingsrol van die inspekteur van onderwys en die vakadviseur in die bevordering van skooleffektiwiteit - Strydom, J. E.(Johannes Eckhard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.