Die politieke invloed en kulturele bydrae (kuns) van die Nubiese farao's (c.750-660 v.C) - Nel, Christiaan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.