Die problematiek van die nuutaangestelde onderwyser in die hoerskole - Lochner, H. J.(Hermanus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.