Die rol van die emosie van woede in huwelikskonflik - Brand, Abraham J. A.(Abraham Johannes Albertus),1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.