Die rol van die Sendinginstituut van Wellington in die N.G. Kerk familie met verwysing na 'n aantal gevallestudies uit die laaste klasgroep - Murray, Daniel George,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.