Die samestelling en evaluering van huishoudkunde-verwante oorbruggingsleesstof vir nuut-geletterde plaaswerkervroue - Le Roux, Emilia H.(Emilia Hobhouse) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Vergesel van 4 boekies in sakkie agterin boek.