Die Sowjet-Unie se indringing in Latyns-Amerika in die tydperk 1962 tot 1989 - Heiberg, Jacobus Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Lit. et Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.