Die toepassing van ensiemgekoppelde immunoadsorbeerder- en radioimmunoessaais vir die bepaling van fisiologiese tendense van die hormoon progesteroon in die vrou - Muller, A. C.(Anna Catharina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.