Die vervulde landsbelofte as literere en teologiese motief in die boek Jeremia - Van Wyk, Arnoldus Christiaan Vlok (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1993.