Die vestigingspatroon van die kleurlingbevolking in George, 1945-1960, met besondere aandag aan die uitwerking van die groepsgebiedewet (1950) daarop - Martin, D. v. A.(Dorothea van Aardt) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Een kopie mikrofiche.