Die voorkoms van uitheemse kruidgewasse in die natuurlike plantegroei van die Stellenbosch omgewing - Duvenhage, Antoinette Joyce (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.