Die voorsiening van ingenieursdienste vir lae-koste behuising in Suid-Afrika, met spesifieke verwysing na informele behuising - Van Zyl, Fritz (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads- en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.