Eskatologie en ekologie : 'n teologiese ondersoek na moontlikheidsvoorwaardes vir 'n ekologies verantwoorde eskatologie - Swart, Johannes Gerhardus Jacobus,1962- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.