Finansiele besluitneming deur korporasies : 'n teoretiese en empiriese studie - Mostert, J. H.(Jan Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.