Fundamenteel-andragogiese begeleiding in 'n kooperatiewe onderwysprogram - Laubscher, P. J.(Pieter Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.