Gekombineerde skool- en openbare biblioteke : 'n moontlike oplossing vir plattelandse gebiede - Crafford, Agnes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.