Geleenthede en verleenthede in die dienswerk van die parakerklike organisasies - Malan, C. W.(Charl Wynand),1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.