Gereformeerde spiritualiteit binne 'n post-modernistiese periode - Greyling, J. P.(Jacobus Petrus),1967- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.