Geslagsopvoeding in sekondere skole : 'n situasie-analise en aanbevelings vir toekomstige programsamestellers - Brink, Catharina Magdalena (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1994.