Groepsupervisie by partikuliere gesinsorgwelsynsorganisasies in die Kaapse Skiereiland - Burger, Susanna Aletta (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.