Heel-heid en heil-saamheid as sleutelkonsepte vir die verstaan van die onafhanklike Afrika Kerke in Suider-Afrika - Van Rooyen, Gottlipp Wilhelm Schroder (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1993.