Identiteitsontwikkeling tydens adolessensie : 'n opvoedkundig-sielkundige studie - Ackermann, Chris (Christiaan Johannes),1948- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertation (DEd) -- Stellenbosch University, 1993.