Morele redenering, werklike gedrag en persoonlikheid : 'n studie met seuns aan enkele spesiale skole - Prins, Christiaan Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.