n Algemene metode wat enkelstap numeriese iterasiemetodes vir elliptiese parsiele differensiaalvergelykings optimaal met ekstrapolasiemetodes verbind - Van Greunen, D.(Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.