'n Analise van waardes, kerkbegrip en godsdienstigheid van die Ned. Geref. Gemeente Somerstrand - Van Schoor, Dirk Gysbert (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1993.