'n Argeologiese ondersoek van historiese nedersettingspatrone in die westelike Overberg - Rademeyer-De Kock, C. (Chantelle) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1993.