n Besinning oor die plek van individualiteit en sosialiteit in die demokratiese opvoeding : op weg na 'n demokratiese onderwysbestel vir Suid-Afrika - Manas, Atholl B.(Atholl Benjamin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.