n Bevoegdheidsmodel vir die bedryfs maatskaplike werker te Koeberg Kernkragstasie : 'n ekologiese perspektief - Marais, Elizabeth Maria,1960- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.