'n Empiriese ondersoek na die Godkonsep van 'n persoon gediagnoseer met angs- of panieksteuring - Hamman, Jaco (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1993.