n Evaluering van die toelatingsprosedures tot 'n internasionale skool vanuit 'n sielkundige perspektief - O'Callaghan, Beatrix M.(Beatrix Maria) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.