n Fundamenteel-agogiese fundering van afstandsonderrig as 'n strategie vir die uitwissing van opvoedingsagterstande - Wyngaard, A. T.(Audrey Theodora) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.