n Histories-kritiese ondersoek na die uittog van blankes uit die distrik Swellendam, c.1835-1845 - Gonzales, Heinrich (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1993.