n Kerkhistoriese oorsig van die bediening aan die jeug van die Nederduitse Gereformeerde Kerk, met besondere verwysing na die bediening in die erediens - Van der Merwe, N. F.(Nicolaas Filippus),1951- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.