n Ondersoek na die verband tussen 'n streekwelsynsraad se hoeveelheid inligting, die volledigheid van 'n raad se welsynsprogram en die graad van effektiewe raadsfunksionering - Van Brakel, Martha Sophia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MPA) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.