n Ondersoek na die voorkoms en aard van aggressie by leergestremde leerlinge - Schoeman, Sanet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.