Noordwes-Kaapland : 'n geografiese studie met die klem op water in die ontwikkeling van die gebied - Bester, Rouxnelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.