'n Projekevaluering van die aanbied van 'n paratransitdiens aan hoe-inkomstegroepe - Botes, Francois Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Comm.)--Universiteit van Stellenbosch, 1993.