n Stilistiese ondersoek na John Blow (1649-1708) se vokale en instrumentale komposisies vir kleiner besetting in sy 'Amphion Anglicus' - Grobler, Marie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MMus) -- Stellenbosch University, 1993.