n Stogastiese besluitnemingsmodel vir die evaluering van landbougrondtransaksies in die Wes- en Suid-Kaap - Lombard, J. P.(Johannes Petrus),1950- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.