n Vergelykende ondersoek na die rol van proteoiede wortels in die minerale voeding van Protea repens L. - Botha, Marthinus Johannes Theunis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.