n Vergelyking tussen gallium-67-sitraat en tegnesium-99m-HMPAO gemerkte leukosiete vir die opspoor van inflammatoriese letsels - Bester, Maria J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc.(Gen. Wetenskappe)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.