'n Verkennende studie oor die verskynsel lewensvaardighede : met spesifieke verwysing na die manifestering van die verskynsel in die bedryf - Lodder, Ilze (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.