n Voorlopige ondersoek na die aard en toetredingspotensiaal van kleinsake-ondernemings in die toerismebedryf - Marais, Gert Frans (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.