Ontwikkeling van 'n 5:1 koaksiaal na golfleier drywingskombineerder vir hoe drywing toepassings - Colyn, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ing) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.