Ouerbetrokkenheid in formele onderwysbeleidsvorming in die RSA : 'n vergelykende opvoedkundige ondersoek - Wessels, C. G.(Cornelius George) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.