Prof. H.B. Thom se rol op kultuurgebied en in die algemene volkslewe, onderwys uitgesluit, 1953-1969 - Van Rooyen, Elizabeth M.(Elizabeth Margaretha) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
One copy microfiche.