Regioselektiewe interaksies van fosfor-gestabiliseerde alliliese karbanione - Venter, Abraham Christo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.