Stedelike leesbaarheid : met 'n ondersoek na beeldvormingsvermoe as voorvereiste in hierdie verband - Jansen van Vuuren, C. J.(Christoffel Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. in Stads-en Streekbeplanning) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.