Verifiering van die EDW-kategorie van die Jung-persoonlikheidsvraelys ten opsigte van 'n groep Suid-Afrikaanse verkeersbeamptes - Oppermann, Inamarie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1993.