Attornment en sessie van eiendomsreg as verskyningsvorme van fiktiewe lewering in die Suid-Afrikaanse reg - Rossouw, Stefanus Rootman (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (LLM) -- University of Stellenbosch, 1994.